Controleer je gegevens voor een correcte toewijzing van je fiscaal attest‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
DOE EEN GIFT >
Hebben we je Rijksregisternummer al?



Beste Laura,


Jij maakt mee het verschil voor kwetsbare mensen. Bedankt voor je trouwe steun!


Wist je trouwens al dat we voor giften vanaf 1 januari 2024 wettelijk verplicht zijn om voortaan ook je Rijksregisternummer of Nationaal Nummer (NN) toe te voegen aan de fiche voor de belastingdienst? Zo kan je belastingvoordeel correcter toegewezen worden en vooraf ingevuld worden op je belastingaangifte binnen Tax-on-web.


Je kan je Rijksregisternummer doorgeven via onderstaande vragenlijst. We stellen het daarnaast ook enorm op prijs als je nog even de tijd zou nemen om enkele korte vragen te beantwoorden. Zo hopen we onze diensten nog verder te kunnen verbeteren en beter aan je verwachtingen als schenker te kunnen voldoen. De vragenlijst neemt slechts enkele minuten in beslag.

>> IK VUL DE KORTE VRAGENLIJST IN



Jouw feedback is van onschatbare waarde voor ons. Bedankt!


PS Wat we mede dankzij jou kunnen verwezenlijken, lees je alvast in ons jaarverslag van 2023.


Met vriendelijke groeten

Schenkersdienst

Rode Kruis-Vlaanderen


SNEL NAAR
Nieuws
Doe een gift
Bloed of plasma geven

RODE KRUIS-VLAANDEREN
Motstraat 40, 2800 Mechelen
schenken@rodekruis.be
BE28 0960 0000 9620

Je uitschrijven?
Je contactgegevens en communicatievoorkeuren raadplegen?
Ons gegevensbeleid